Το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας ξεκινά από νωρίς, αλλά το έδεσμα που έρχεται πρώτο πρώτο, τραγανό και ενίοτε ζεστό, είναι η λαγάνα.

Που επειδή έχει την τιμητική της, μία φορά το χρόνο, όλοι ψάχνουμε και αναζητούμε την καλύτερη. Εμείς κάναμε μία προσπάθεια να συγκεντρώσουμε τους φούρνους, προσπαθώντας να συμπεριλάβουμε όσους περισσότερους και σε όσο το δυνατόν περισσότερες γειτονιές της πόλης, που φημίζονται για τη νόστιμη, λεπτή, με μπόλικο σουσάμι και τραγανή λαγάνα τους.

 

Σαχινίδης (Μαντζουράκη 2, Φιλοθέη- Ψυχικό, τηλ.: 210 6926286): Απλά υπέροχη.

ΠΗΓΗ